Kvalificerad rådgivning vid ägarplanering och ägarskiften

Om oss

Weibull M&A är med sin historik en av Sveriges mest anlitade M&A-rådgivare i midsizesegmentet. Vi hjälper framför allt entreprenörer och familjeägda företag, men vi har också gedigen erfarenhet från företagsavyttringar för industrikoncerner som Siemens, Schneider Electric och Latour. Vi har en nationell räckvidd i Sverige och når internationella köpare genom vårt M&A-nätverk Geneva Capital Group.

240604Tobiascharlotta Weibullma 3

Vår historia

Vår historia började redan 1975 då Lars Weibull grundade firman med affärsidén att hjälpa svenska företag att etablera kontakter ute i Europa. Idag är vi ett partnerägt företag med över 50 års erfarenhet av internationella affärsrelationer som sedan början på 2000-talet har agerat M&A-rådgivare åt över 350 företag som stått inför ett ägarskifte. Genom vårt kunnande och engagemang levererar vi ett ökat värde för våra kunder i en trygg transaktionsprocess.

Sälja Företag

Partnerföretag

Att sälja ett företag är en komplicerad process som kräver olika kompetenser. I syfte att kunna erbjuda våra uppdragsgivare ett komplett transaktionsteam i våra försäljningsprocesser har vi valt att samarbeta med de renommerade byråerna DLA Piper i Stockholm samt Moll Wendén Advokatbyrå i Malmö. I och med dessa samarbeten kan vi erbjuda våra klienter ett attraktivt helhetskoncept som gör att ni som säljare får tillgång till all kompetens som behövs för att kunna genomföra en professionell och trygg företagsförsäljning.

DLA Piper Sweden

Moll Wendén Advokatbyrå

 

Partnerföretag3

Internationell räckvidd genom partnerskap i Geneva Capital Group

Weibull M&A är en exklusivt utvald M&A-specialist på den svenska marknaden inom Geneva Group International (GGI) och deras M&A grupp Geneva Capital Group (GCG) och spelar således en viktig roll i den globala alliansen av 150 utvalda M&A företag i ca 40 länder.

Naturligtvis kan du som säljare alternativt köpare dra nytta av vårt exklusiva medlemskap i GGI och GCG, genom:

  • Ökad möjlighet att finna intressanta internationella investerare intressenter till just ditt bolag
  • Tillgång till 450 GGI-medlemmar i över 115 länder, som alla är experter på sin hemmamarknad
  • Stark internationell marknadsposition genom snabba ”cross border deals”
Logotype Geneve Capital Group