Topflight förvärvas av Indutrade

Topflight

Topflight förvärvas av Indutrade

Topflight är ett av de marknadsledande företagen inom självhäftande specialprodukter för märkning och identifikation framförallt inom svensk verkstads- och elektronikindustri.

Topflight tillverkar specialetiketter och arbetar efter ledord som produktutveckling och problemlösning. Bolaget fokuserar på kvalitet och kunderna har ofta höga krav på beständighet. Produkterna tillverkas på rulle alternativt på ark, beroende på seriens storlek. Företaget har en gedigen historia och företagsnamnet har funnits med i etikettbranschen sedan 1950-talet. 1989 startade bolaget i Ängelholm i den form som det drivs idag och har sedan dess haft en utomordentligt fin tillväxt.

Under försäljningsprocessen utkristalliserades Indutrade som en ypperlig framtida ägare. Ett finansiellt och strukturellt stabilt bolag som stödjer utveckling, men som låter bolaget leva kvar i samma skepnad och entreprenörsanda som tidigare. Försäljningsprocessen har varit spännande med ett stort antal intressenter och har gått enligt plan och alla inblandade är oerhört nöjda med att se Indutrade som en framtida ägare till Topflight.

Tobias Lundin Komp

Kontaktperson

Tobias Lundin

Managing Partner

+46 (0)76-12 60 304 tobias.lundin@weibull.se